1 napos képzések
Barista alapképzés
A barista alapképzés célja: megismerjük a klasszikus espresso minőségének összetevőit, és a gyakorlatban kipróbálni a legfontosabb dolgokat.
Alapanyagismeret
Mi különbözteti meg a jó kávékeveréket a jó eszpresszókeveréktől?
Az ár mennyiben nyújt segítséget a választásnál?
Mire következtethetünk a pörkölt kávé színéből?
Miért csak a profi csomagolás biztosítja a friss és krémes kávét?
Technológiai ismeretek
Az eszpresszó munkaterület szakszerű kialakítása, berendezése, vízkezelés. Az őrlő működése, kalibrálása, adagolás. Kávégép és barista együttműködése, szükséges kiegészítő eszközrendszer.
Tudás a gyakorlatban
A résztvevők elsajátítják az igazi, olasz kávébár-választék italainak szakszerű készítését:
espresso, cappuccino, latte macchiato, americano... Rétegezés és díszítéstechnikák, a latte art alapjai a gyakorlatban.
Ár: 16.000 Ft + áfa / fő (8-12 fő)
Következő időpontok:
november 27.
2020
január 28.
február 25.
március 17.
április 15.
Latte art
A Latte Art oktatás célja: a képzésen részt vevő összes hallgató a nap végére képes legyen önállóan tökéletes tejhabot készíteni és ebből latte art motívumot önteni.
Olyan jelentkezőket várunk:
- akik biztos tudást szeretnének elsajátítani ebben a témakörben a tréner kontrollja mellett,
- szívesen részt vesznek egy aktív, koncentrált, gyakorlati oktatáson kisebb létszámú csoportban, egy konkrét cél elérésének érdekében.
A hatékony tréning következményeként igazi sikerélményt élnek meg a jelentkezők a nap végére.
Ár: 20.000 Ft + áfa / fő ( maximális létszám: 6 fő)
Következő időpontok:
november 28.
2020
február 26.
március 18.
április 16.
Jelentkezés
Az oktatások helyszíne és szervezője: Metro Gasztroakadémia
Cím : Budaörs, Keleti u. 3.
Képzések időtartama: 08.30 - 15.00